Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπέγραψε με την Μπεσίκτας ο Φερνάντο Σάντος – Θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-25

Ο γνωστός από την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας και σε ελληνικές ομάδες Πορτογάλος τεχνικός Φερνάντο Σάντος υπέγραψε επίσημα σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο με την ομάδα της Μπεσίκτας της τουρκικής Σούπερ Λιγκ. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια μέχρι τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-25.

Aνταπόκριση – Κωνσταντινούπολη: Γιάννης Μανδαλίδης

Στην τελέτη που έγινε ο Σάντος έκανε λόγο για ανάγκη μεταγραφών στην ομάδα, αναφέροντας πως «πρέπει να πάρουμε παίκτες για ορισμένες θέσεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για αυτό, ο πρόεδρός μας θα αποφασίσει. Θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Η Μπεσίκτας χρειάζεται καλές λύσεις τώρα. Δεν θεωρούμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά βλέποντας την πραγματικότητα».

David Novo (@DavidNovo1): Türk futboluna adapte olmakta sorun yaşayacağını sanmıyorum. Birkaç yıl boyunca 4-3-3 oynadı ama Portekiz takımında 4-4-2 de kullandı. Portekizliler Fernando Santos’un bu kez Türkiye’de başarılı olmasını umuyor. pic.twitter.com/cXXxK4tNBN

— Habertürk Spor (@HTSpor) January 9, 2024

Τόνισε επίσης: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ρεαλιστές. Πρέπει να δούμε την ομάδα μας. Θα δούμε τον χαρακτήρα των παικτών. Η ποιότητα είναι μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, αλλά χρειαζόμαστε επίσης πάθος, χαρακτήρα και την ικανότητα να αγωνίζονται καλά στο γήπεδο. Διαθέτουμε μια καλή ομάδα παικτών και εγώ γίνομαι μια οικογένεια με τους παίκτες μου. Αν κάποιος επιτεθεί στην οικογένειά μου, θα απαντήσουμε όλοι σαν μια γροθιά».

Ο Φερνάντο Σάντος έφθασε χθες βράδυ στην Κωνσταντινούπολη με πτήση από τη Λισαβόνα.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται με 29 βαθμούς στην 6η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ στη λήξη της 18ης αγωνιστικής. Την πρώτη και δεύτερη θέση μοιράζονται με 47 βαθμούς η Φενέρμπαχτσε και η Γκαλατάσαραϊ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More