Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Ορεστιάδα

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ”, αποδεχόμενος την πρόταση του DJ LAVA (Κωνσταντίνου Μολτσίδη) συμμετέχει στο φιλανθρωπικό gala που διοργανώνεται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου σε δυο κεντρικά cafe  της Ορεστιάδας.

Η εκδήλωση όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλ Ιωαννίδου μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας έχει δυο στόχους. Να στηρίξει τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της πόλης αλλά και την τοπική αγορά.

Για το σκοπό αυτό θα στηθούν δυο κουμπαράδες στις επιχειρήσεις  Vinum Cafe-Wine Bar και Εν Κάραγατς, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να αφήνει το δικό του φάκελο με χρηματικό ποσό ή  δωροεπιταγη από καταστήματα όπως Super Market, Κρεοπωλείο, Αρτοποιείο, Ζαχαροπλαστείο, Καφεστίαση, Εστιατόριο, Πιτσαρία, Ηλεκτρικά Είδη, Έπιπλα, Κομμωτήριο, καταστήματα Ενδυμάτων & Υποδημάτων, Βιβλιοπωλείο και ό,τι θεωρείται χρήσιμο για ένα νοικοκυριό.

«Πρόκειται για μια ανθρώπινη πρωτοβουλία που αμέσως αξιοποιήσαμε», τονίζει η κ. Ιωαννίδου «όπου εκτός του ότι θα σμίξουμε μετά από καιρό θα ενισχύσουμε και το ταμείο του Συλλόγου ώστε ενόψει Χριστουγέννων να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των οικογενειών που φροντίζουμε».

Αδύναμοι πολίτες και οικογένειες προκύπτουν καθημερινά εμείς τα αξιολογούμε επιλέγοντας έναν αριθμό ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε με γενναιοδωρία στις ανάγκες που αντιμετωπίζουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η εκδήλωση  ξεκινά στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 το βράδυ, ενώ μετά τις 7 το απόγευμα ο DJ LAVA (Κωνσταντίνος Μολτσίδης)  θα παρουσιάζει διαδοχικά στις δυο επιχειρήσεις ένα μουσικό πρόγραμμα παίζοντας  τραγούδια εποχής  από  βινύλιο.

Ακούστε τις δηλώσεις της κυρίας Ιωαννίδου, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Νικόλ Ιωαννίδου, πρόεδρος Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More