Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιλανθρωπικό Κονσέρτο από την Ελληνική Κοινότητα Χάαρ

Η Ελληνική Κοινότητα Χάαρ δεν παραμένει αμέτοχη στις δυσκολίες που περνούν οι συνάνθρωποί μας και λαμβάνει δράση διοργανώνοντας φιλανθρωπικό κονσέρτο με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Χάαρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Χάαρ, δημιουργήθηκε ειδικό ταμείο για τους συνανθρώπους μας που ζουν στο όριο της φτώχιας και δεν έχουν να πληρώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης. Η κοινότητα του Χάαρ, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της παροχής βοήθειας στον συνάνθρωπό μας, θα διαθέσει όλα τα έσοδα από την εκδήλωση σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη – ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Το φιλανθρωπικό κονσέρτο «Άλλοι δρόμοι – ρεσιτάλ πιάνου» με την καταξιωμένη πιανίστρια Μαριέττα Θεοτικού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 17:00 ώρα Γερμανίας (Münchener Str 3, 85540 Haar | VHS 1 Etage).

Η Μαριέττα Θεοτικού γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Το 2009 πήρε το Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί, όπου παρουσίασε στο σύγχρονο μέρος δικό της. (Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων) με καθηγητή τον αρχιμουσικό και διευθυντή του ωδείου  Φοίβο Παπαδόπουλο..

Το 2006 απέσπασε το Πρώτο Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης ομόφωνα από την επιτροπή στο 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεατρικών Παραστάσεων. Πήρε μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό Δημήτρης Μητρόπουλος το 2011, με το συμφωνικό έργο “περί χειρός”. Συνεργάστηκε με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, τη συμφωνική ορχήστρα και τη Φιλαρμονική. Διδάσκει Πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων. Από το 2013 πραγματοποιεί ρεσιτάλ πιάνου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More