Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιλική εφτάρα για τον ΠΑΟΚ Β

 

Η δεύτερη ομάδα των “ασπρόμαυρων” κατάφερε να επικρατήσει με 7-0, απέναντι στη Χανιώτη σε αγώνα προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις της “Σουρωτής”. 

Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 7-0 απέναντι στη Χανιώτη, σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε τόπο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της “Σουρωτής”. Το σκορ “άνοιξε” ο Χατζηστραβός και στη συνέχεια ο Πανίδης με δύο γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Σμυρλής, Δαρέλας, Μπράντονιτς και Σπυρίδης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ: 

«Αντιμετωπίζοντας κάθε φιλικό παιχνίδι, με τη σοβαρότητα που απαιτείται, ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε 7-0 τη Χανιώτη στο ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Το σκορ άνοιξε ο Χατζηστραβός και συνέχισαν ο Πανίδης με δύο γκολ, ο Σμυρλής, ο Δαρέλας, ο Μπράντονιτς και ο Σπυρίδης. Επόμενο φιλικό για τον Δικέφαλο, αυτό του προσεχούς Σαββάτου με τον Μακεδονικό.

Στην αρχική 11αδα αγωνίστηκαν οι: Μπαλωμένος , Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα , Χατζηστραβός, Σπυράκος, Σμυρλής, Πανίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιόπτσης, Παναγιώτου , Γιαξής, Τασιούρας, Σελιμάι, Γρόσδης, Μελετίδης, Δαρέλας, Σπυρίδης, Μπράντονιτς, Τζίμας. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κουλούρης».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More