Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Δράση ευαισθητοποίησης για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας, σχετικά με την απρόσκοπτη  πρόσβαση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και όχι μόνο, διοργανώνει το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, η Εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Νομαρχιακός Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αναπηρία και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία. Η δράση  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 και τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:00 και τις 10:00΄ αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα:
Α) Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00, με την συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος, εθελοντών και εθελοντριών, των μελών των Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία και βέβαια των εξυπηρετούμενων όλων των δομών ΑΜΕΑ, που επιθυμούν να συμμετέχουν.
Σημείο συνάντησης η κεντρική πλατεία της Φλώρινας. 
Β) Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:00΄, με τη συμμετοχή όλων των παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων και μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών, οι οποίοι είχαν δηλώσει τη συμμετοχή τους. 
Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε όλο το μήκος της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από την κεντρική πλατεία έως και το Δικαστικό Μέγαρο. Παράλληλα με τον χρωματισμό θα διανέμονται ενημερωτικά φυλλάδια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More