Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Με χειμερινά ελαστικά η κίνηση των οχημάτων – Σύσταση για περιορισμό άσκοπων μετακινήσεων

Σε ετοιμότητα οι αρμόδιοι φορείς της πολιτικής προστασίας στους Δήμους και στην Περιφέρεια για την αντιμετώπιση των χιονοπτωσεων με τα μηχανήματα αποχιονισμού και τις αλατιέρες να είναι επί ποδός προκειμένου να διατηρήσουν τα δίκτυα ανοιχτά και να είναι προσπελάσιμα από κατοίκους και επισκέπτες και να φτάνουν μέχρι το πιο απομακρυσμένο ορεινό χωριό.

Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φλώρινας γίνεται με τη χρήση χειμερινών ελαστικών και όπου χρειαστεί με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Ο Δήμος Αμυνταίου ωστόσο με ανακοίνωση του ζητά από τους κατοίκους να είναι  εξαιρετικά προσεκτικοί και να περιορίσουν οποιεσδήποτε μετακινήσεις στις άκρως απαραίτητες, μετά και την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών με χιονοπτώσεις ακόμα και στις πόλεις Φλώρινας και Αμυνταίου.

Υπογραμμίζει δε “Προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς , παρακαλείσθε θερμά να δείχνετε Ιδιαίτερη προσοχή και να αποφεύγεται τις άσκοπες μετακινήσεις στους οδικούς άξονες Αμυνταίου  –  Λεχόβου και Αετού – Νυμφαίου , λόγω έντονης  έξαρσης των φαινομένων. Ο Δήμος Αμυνταίου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και δίπλα στους συμπολίτες μας.”.  

Για οποιαδήποτε ανάγκη στον Δήμο Αμυνταίου μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

·        6977745872

·        6941563558

·        6972332159

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More