Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Συνάντηση ενημέρωσης στις Διευθύνσεις ‘Α/θμιας και ‘Β/θμιας εκπαίδευσης με τον Βουλευτή Ν.Δ.

Συνάντηση ενημέρωσης για την κατάσταση που επικρατεί στην Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γ. Αντωνιάδης με τις διευθύντριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας.

Ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσε τις προϊσταμένες για μια σειρά θεμάτων, που αφορούν την περιοχή και έχουν σχέση με την κυβερνητική πολιτική στο Υπουργείο Παιδείας, όπως οι μαζικοί διορισμοί στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόνισε ιδιαιτέρως τη δυνατότητα παρέμβασης σε εκπαιδευτικά θέματα από την μεριά του, αφού ο ίδιος συμμετέχει στην αρμόδια επιτροπή μορφωτικών (παιδείας) υποθέσεων της βουλής και επεσήμανε την άριστη συνεργασία που είχε με τον απελθόντα προϊστάμενο κ. Λυγούρα Γιώργο, τον οποίο ευχαρίστησε για άλλη μια φορά. Συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για την τάχιστη επίλυση διαφόρων προβλημάτων, στην λύση των οποίων εμπλέκεται το Υπουργείο Παιδείας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε ευχόμενος καλή σχολική χρονιά στους εργαζομένους στην Α/θμια εκπαίδευση και στους νεοδιορισμένους εκπαιδευτικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί.

Ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε και στην μοριοδότηση, λόγω σεισμού υπογραμμίζοντας, πως συμμετέχει στην αρμόδια επιτροπή μορφωτικών ( Παιδείας) υποθέσεων της βουλής εστιάζοντας στο θέμα της μοριοδότησης των αποφοίτων Γ. Λυκείου λόγω σεισμού και τις τουλάχιστον τρείς συναντήσεις που είχε με την κα Κεραμέως για το συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More