Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χίος: Κάλεσμα κινητοποίησης από Ομοσπονδία ΕΒΕ

Σε νέες κινητοποιήσεις, με αφορμή το φορολογικό σχέδιο νόμου, που μπορεί να αποτελέσει την χαριστική βολή σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προχωρούν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου οι φορείς εκπροσώπησης των αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών.
Προχωρούν σε στάση εργασίας, κλείνοντας τα καταστήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας την Τρίτη 5/12/23 από τη 1.00 μ.μ. ,οπότε και πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Βουνακίου.

“Για τον μικρομεσαίο έμπορο η υπερφορολόγηση που έρχεται θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους περισσότερους από εμάς στην ανέχεια στις οφειλές και τελικά στο κλείσιμο των καταστημάτων μας”, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία ΕΒΕ Χίου.

“Αρνούμαστε, συνεχίζουν, να πληρώνουμε μονίμως τη χρόνια αναποτελεσματικότητα και αδυναμία του κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες.
Ο κλάδος μας εδώ και χρόνια λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες έχοντας υιοθετήσει τα pos τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ένταξη στο MyData. Ζητάμε την πλήρη απόσυρση του σχεδίου νόμου”, σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Χίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More