Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαζίζα: «Υπήρξαν σφυρίγματα που μας ενόχλησαν, στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη»

 

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Μακάμπι Χάιφα στάθηκε στη διαιτησία του παιχνιδιού στο Ισραήλ, έκανε λόγο για δικαιοσύνη με το γκολ της ισοφάρισης, ενώ μίλησε και για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ντόλεβ Χαζίζα ανέφερε αρχικά για το γκολ: “Ειλικρινά, μπορώ να πω ότι σκέφτηκα να γυρίσω την μπάλα προς τη γωνία, με σκοπό ακόμη κι αν κανένας δεν βρισκόταν στην πορεία της, να καταλήξει στα δίχτυα. Ίσως ο Θεός να ήθελε να μας αποζημιώσει για τις τόσες ευκαιρίες που χάσαμε και μας βοήθησε να σκοράρουμε στο τέλος”.

Για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν ανέφερε: “Υπήρχαν κάποια σφυρίγματα που μας ενόχλησαν. Μετά το γκολ του Ολυμπιακού ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Είναι κρίμα μια τόσο μεγάλη διοργάνωση να μην έχει VAR. Στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη. Αν είχαμε λίγα λεπτά ακόμη θα είχαμε κερδίσει, οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εξουθενωμένοι”.

Το άρθρο Χαζίζα: «Υπήρξαν σφυρίγματα που μας ενόχλησαν, στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More