Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλκιδική: Κακοποιητική συμπεριφορά από τον διευθυντή του γυμνασίου Σημάντρων καταγγέλλουν μαθητές και καθηγητές – Σε εξέλιξη ΕΔΕ

Στα Σήμαντρα Χαλκιδικής, γυμνασιάρχης κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά σε μαθητές και καθηγητές.

Επτά είναι μέχρι στιγμής οι καταγγελίες, που έχουν κάνει γονείς για κακοποιητική συμπεριφορά του γυμνασιάρχη. Πρόκειται για περιστατικά εξύβρισης, ακόμα και ξυλοδαρμού αφού υπάρχουν καταγγελίες ότι άρπαξε από τα μαλλιά μαθήτρια, ότι χτύπησε έναν άλλον μαθητή και έχουν κατατεθεί μηνύσεις από την πλευρά των γονιών ενώ έχει παρέμβει και η Εισαγγελία Ανηλίκων, η οποία ερευνά το περιστατικό.

Εκπαιδευτικοί-συνάδερφοι του γυμνασιάρχη έχουν κάνει καταγγελίες για εκφοβισμό στον χώρο εργασίας τους από τον συγκεκριμένο καθηγητή. Έχει ξεκινήσει η ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ), που έχει ξεκινήσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές του Πάσχα αναμένεται να έχει βγει και το πόρισμα.

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής, τόνισε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην επιστρέψει ο συγκεκριμένος καθηγητής μετά τις γιορτές του Πάσχα στο σχολείο προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι εξετάσεις καθώς έχει διαταραχθεί όλο το κλίμα στο γυμνάσιο των Σημάντρων.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More