Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλκιδική: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Ολυμπιάδας μετά τον πυροβολισμό και τον τραυματισμό τριών ανήλικων παιδιών

Περίπου χτες (6/7) τα μεσάνυχτα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ένας 70χρονος πυροβόλησε, εναντίον τριών παιδιών, επειδή τον ενοχλούσαν. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Ολυμπιάδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ του άντρα και ομάδας παιδιών πριν το περιστατικό. Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος σήκωσε το κυνηγητικό όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του, και έβαλλε κατά των νεαρών. Τρία από τα παιδιά, ηλικίας 17 και 15 ετών, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώθηκε τέτοιο περιστατικό, καθώς πριν από λίγες ημέρες συνέβη κάτι παρόμοιο όταν ο ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι του, και από την αυλή του πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον ομάδας παιδιών.

«Παιδιά είναι ότι και να του έκαναν, είναι τραγικό να παίρνεις μία καραμπίνα και να πυροβολείς έτσι παιδιά», όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας ο ηλικιωμένος ζούσε απομονωμένος και χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας.

«Από την πλάκα κάποιων παιδιών παραλίγο να έχουμε μία τραγωδία», όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Γιάννης Πετράκης, Πρόεδρος της Κοινότητας Ολυμπιάδας.

Οι δύο 17χρονοι που έφεραν εκδορές στο σώμα τους από τα σκάγια, δεν παρέμειναν στο νοσοκομείο, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Τοπούζη – Ελένη Καμπάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλκιδική: Ηλικιωμένος πυροβόλησε εναντίον τριών παιδιών- Δεν κινδυνεύει η ζωή τους

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More