Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Η Ελ. Γαλεράκη θα τρέξει 250 χλμ για την ενίσχυση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

250 χιλιόμετρα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα τρέξει η Ελένη Γαλεράκη, δρομέας υπεραποστάσεων, από την Παρασκευή 13/10/2023 έως την Κυριακή 15/10/2023 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της νεοσύστατης Βάσης Ετοιμότητας Χανίων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Η κα Γαλεράκη θα τρέξει στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με αφετηρία το Παλιό Λιμάνι των Χανίων προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ώστε να εκπαιδευτούν και να συμμετέχουν στην Ε.Ο.Δ. Ταυτόχρονα θα συγκεντρώσει χρηματικό ποσό για τις ανάγκες της Βάσης Ετοιμότητας της Ε.Ο.Δ.

Η κα Γαλεράκη είναι η ίδια διαπιστευμένη εθελόντρια διασώστης της Βάσης Ετοιμότητας Χανίων. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε αντίστοιχης εμβέλειας εγχείρημα καθώς έχει ήδη κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ το 2019 για τον ταχύτερο γνωστό χρόνο τρεξίματος στην πολιτεία της Αριζόνας, η οποία έχει μήκος 1.300 χλμ. σε κάθετη ορειβασία σε βουνά, μέσα από φαράγγια κατά μήκος επικίνδυνου και τεχνικού εδάφους σε μόλις 17 ημέρες, απόσταση η οποία αναλογεί περίπου σε δύο μαραθωνίους (42.195 μέτρα) ανά ημέρα.

Η ΕΟΔ βρίσκεται στα Χανιά εδώ και μόλις οκτώ μήνες και προσδοκά να αυξήσει τα μέλη της κάνοντας γνωστή την παρουσία της προκειμένου να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας των Χανίων, δήλωσε ο Μανώλης Χαραλαμπάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ΕΟΔ Χανίων.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν αρωγοί αυτής της προσπάθειας μπορούν να συνδράμουν με την κατάθεση όποιου χρηματικού ποσό που επιθυμούν μέσω του παρακάτω link:
https://donate.stripe.com/00g5nlf6s3yR3e06oo

Πληροφορίες για την δράση στα τηλέφωνα 6907466185 και 6977403967 και στο https://www.facebook.com/hrtchania

Μέρος των εσόδων της προσπάθειας αυτής θα διατεθούν προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More