Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών

Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ) πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά (ΝΝΠ), ενόψει των των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τον καραγκιόζη, τον αρκούδο, το χιονάνθρωπο και τον ‘Αη Βασίλη αλλά και “βάφτηκαν” στο κλίμα των ημερών.

Εκεί βρέθηκαν ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης, ο διευθυντής της διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ (ΓΕΝ/ΔΥΓ), υποναύαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Παπαγεωργίου, ο διευθυντής του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών, υποναύαρχος (ΥΙ) Δημοσθένης Δαμιανός, που αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του ΚΕΦΠ καθώς και με γονείς και έδωσαν τα δώρα στα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου.

Το ΚΕΦΠ λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2006, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ΝΝΠ, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά των οικογενειών του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το κέντρο στελεχώνεται διακλαδικά από εξειδικευμένους δασκάλους Ειδικής Σχολικής Αγωγής, κλινικούς/σχολικούς ψυχολόγους, παθολόγους Λόγου (λογοθεραπευτές), εργοθεραπευτή και κοινωνικό λειτουργό, παρέχοντας εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα και θεραπείες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More