Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΥΜΑΘ για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Παραδοσιακή μουσική και χριστουγεννιάτικα τραγούδια πλημμύρισαν τη γιορτή, που διοργάνωσε για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Ήταν μια διαφορετική εκδήλωση που θέλησε να αναδείξει μηνύματα ισότητας, ενότητας και αλληλοσεβασμού.

Η εκδήλωση είχε στόχο την κοινωνική και εργασιακή ένταξη Ατόμων με Αναπηρία και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, καθώς και την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για την συμπερίληψη των ανθρώπων αυτών, ενώ συμμετείχε και ο Παραολυμπιονίκης,  Αντώνιος Τσαπατάκης.

Τραγούδια και κάλαντα τραγούδησαν η χορωδία ατόμων της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας, Διημέρευσης, Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες Η ΖΩΗ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου – μουσικοσυνθέτη κ. Ιωάννη Ιωσηφίδη, το σύνολο φλάουτων ΣΥΝΑΥΛΗΤΕΣ υπό την διδασκαλία του Νίκου Κακαϊδή και η Μικτή και Παιδική Χορωδία με την συνοδεία του Παραδοσιακού Συνόλου του Ωδείου Άνω Πόλης, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού και Διευθυντού του Ωδείου Παναγιώτη Διαμαντή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΡΟΣΩ ΒΑΡΒΑΡΑ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More