Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς νερό λόγω της καταιγίδας περιοχές του Βόλου- Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ

Εντάθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Βόλου με το θέμα της υδροδότησης, με πολύωρες διακοπές κάθε φορά σε διαφορετικές συνοικίες και περιοχές του Δήμου Βόλου. Η καταιγίδα που έπληξε τον Βόλο την Κυριακή 14 Αυγούστου, επέτεινε τα προβλήματα και αύξησε την αγανάκτηση και τις διαμαρτυρίες των δημοτών που δεν τους έφτανε που πλημμύρισαν (συνοικία Αγίων Αναργύρων) δεν είχαν και νερό για να ξεπλύνουν και να απομακρύνουν τη λάσπη και τις βρωμιές που ξέβραζαν τα φρεάτια.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης, αναζητήθηκε από την ΕΡΤ, πολλές φορές, προκειμένου να παρουσιαστεί η υπεύθυνη και επίσημη θέση για τα προβλήματα, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Η παραπάνω κατάσταση οδήγησε τη ΔΕΥΑΜΒ στην έκδοση μια έκτακτης ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρει ότι:

ενημερώνουμε  ότι λόγω της καταιγίδας προκλήθηκαν αρρυθμίες στα φρεάτια ελέγχου του δικτύου ύδρευσης της περιοχής της Νεάπολης και συγκεκριμένα εμφανίστηκαν αυξομειώσεις στην πίεση του δικτύου με αποτέλεσμα την εμφάνιση βλαβών στο δίκτυο.
Συνεργεία της υπηρεσίας βρίσκονται στη περιοχή, επιχειρούν και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για τη ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών.
Η διακοπή της υδροδότησης εκτιμάται πως θα διαρκέσει κατ’ ελάχιστο, οκτώ ώρες.
Αντίστοιχα προβλήματα εμφανίστηκαν στις περιοχές των Μελισσιατίκων και της Καλλιθέας στη Ν. Ιωνία, στις οποίες ήδη έχουν σημειωθεί διακοπές υδροδότησης, που θα διαρκέσουν έως τις πρώτες μεσημβρινές ώρες”.

Επίσης, λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό, διακόπτεται η υδροδότηση στη περιοχή Χρ. Ακτή Παναγιάς για τις επόμενες τρείς ώρες

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More