Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς προβλήματα οι εκλογές στα Δωδεκάνησα -Προτεραιότητα στην καθημερινότητα του πολίτη, το αίτημα των πολιτών

Ιδιαίτερα μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή των Δωδεκανησίων στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέων δημοτικών αρχών και Περιφερειακής Αρχής.

Σε 193.988 ανέρχονται οι ψηφοφόροι στην περιοχή της Δωδεκανήσου και ειδικότερα στη Ρόδο για την εκλογή 4 Συνδυασμών 104.196.

Την ψήφο των Δωδεκανησίων διεκδικούν 39 υποψήφιοι Δήμαρχοι και 1379 Σύμβουλοι, για τους 15 Δήμους.

Για την Περιφέρεια υποψήφιοι είναι τέσσερις Υποψήφιοι.

Μοναδικός Υποψήφιος είναι ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, ο οποίος όμως, όπως δήλωσε, κατά το Νόμο, κατέρχεται κανονικά με ψηφοδέλτιο, στο νησί του για την εκλογή Συμβούλων.

Τον Δημαρχιακό θώκο της Καλύμνου διεκδικούν 6 υποψήφιοι και της Κω 3. Επίσης στο Καστελλόριζο υπάρχουν 3 υποψήφιοι, δύο μετα από καιρό στο Αγαθονήσι. Επίσης σ΄αυτές τις εκλογές συμμετέχουν με συνδυασμούς και τέσσερις γυναίκες. Ειδικότερα για πρώτη φορά στο Αγαθονήσι και στο Καστελλόριζο και ξανά στην Τήλο.

Η καθημερινότητα του πολίτη, είναι αυτό στο οποίο θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα οι νέοι τοπικοί ΄Αρχοντες , σύμφωνα με τα όσα συμπερασματικά δήλωσαν στην ΕΡΤ Ν.Αιγαίου όλοι οι Υποψήφιοι μετα το πέρας των περιοδειών τους. Στα μικρά νησιά μας η προάσπιση της υγείας και οι συγκοινωνίες προηγούνται στα αιτήματα και στην πόλη της Ρόδου τα κυκλοφοριακά προβλήματα και η τόνωση της αγοράς.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More