Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χ.Δερμεντζόπουλος: Με δουλειά θέλω να συνεχίσω να προσφέρω επ’ ωφελεία του τόπου

«Νιώθω την ευθύνη πολύ περισσότερο», δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρώτος (σύμφωνα με την ενσωμάτωση του 94,85%   των σταυρών των εκλογικών  τμημάτων του Έβρου)  σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Έβρο, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής 15.230 ψήφους.

Αφού ευχαρίστησε για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του, επισήμανε ότι αυτό ήταν προϊόν δουλειάς 4 χρόνων με πολλές δυσκολίες αλλά διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες του.

Θέλω τόνισε  να συνεχίσω να προσφέρω συνεργαζόμενος με κάθε φορέα επ ωφελεία του τόπου μας,  επισημαίνοντας ότι ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι η ΝΔ , ο  Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μια κυβέρνηση που δεν κορόιδεψε τον κόσμο, υλοποίησε τις δεσμεύσεις της διαχειρίστηκε τις κρίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχει ένα πλάνο για την επόμενη 4 -ετια .

Τώρα όπως είπε θα πρέπει να ασκηθεί περισσότερη πίεση στα Υπουργεία για την υλοποίηση των προγραμμάτων, ενώ  προς το παρόν ο αγώνας του εστιάζεται στο να επανακτήσει η ΝΔ τον αριθμό των εδρών που απώλεσε.

Να σημειωθεί ότι  ακολουθεί ο κ Σταύρος Κελέτσης με 11.580 ψήφους και ο κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης με 11.759 ψήφους. 

Χρήστος Δερμεντζόπουλος (βουλευτής της ΝΔ στον Έβρο)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More