Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ψυχρός εκτελεστής” Τζέκο, έβαλε τέλος στο αήττητο της Νάπολι!

 

Η Ίντερ έκανε ιδανικό ποδαρικό στην νέα χρονιά, σταματώντας το εκπληκτικό νικηφόρο σερί των “παρτονοπέι” στην Serie A, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Βόσνιο επιθετικό που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι “νερατζούρι” μετά την νίκη αυτή με 1:0 μείωσαν την διαφορά τους από την κορυφή στους 8 πόντους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα άνηκε στην Ίντερ. Σέντρα του Λουκάκου από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ντι Μάρκο, εκείνος όμως με κεφαλιά την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 6′, σουτ του Μπαρέλα από μακριά δεν αιφνιδίασε τον Μέρετ. Η Νάπολι ισορρόπησε το παιχνίδι στην συνέχεια, έχοντας την κατοχή, χωρίς να μπορεί να ανησυχήσει όμως τον Ονάνα. Στο 25′, πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της Ίντερ, ο Λουκάκου γύρισε την μπάλα, ο Τζέκο την… έσπασε στον Νταρμιάν αλλά εκείνος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα ψηλά. O… χορός των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε για τους “νερατζούρι” στο 40′ όταν ο Μπαρέλα έβγαλε με τακουνάκι τον Λουκάκου σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Βέλγος σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Η Ίντερ μετουσίωσε την υπεροχή της στο χορτάρι σε γκολ στο 56ο λεπτό, όταν έπειτα από ωραία σέντρα του Ντιμάρκο, ο Τζέκο ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1:0. Ο Κβαρτσβέλια μπήκε στην περιοχή, έκανε μια ωραία ντρίμπλα αλλά το σουτ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ονάνα. Η Νάπολι δεν μπορούσε να βρει την στιγμή, είχε την μπάλα στα πόδια της χωρίς να απειλεί τον Ονάνα. Η Ίντερ προσπαθούσε να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση και να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των “παρτενοπέι”.

ΓΚΟΛ: 56′ Τζέκο

Κίτρινες: 27′ Τζέκο/84′ Ντι Λορέντζο

Ίντερ (Ιντζάκι): Ονανά, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (76′ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιτάριαν (83′ Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (65′ Γκόσενς), Τζέκο (75′ Κορέα), Λουκάκου (64′ Μαρτίνες)

Νάπολι (Σπαλέτι): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Ολιβέρα, Ζαμπό Ανγκισά (76′ Ντομπελέ), Λομπότκα (85′ Σιμεόνε), Ζιελίνσκι (65′ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (66′ Λοζάνο), Όσιμεν, Κβαρατχέλια (76′ Ελμάς).//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More