Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Όχι” στη λειτουργία Πειραματικού Λυκείου στο κτίριο Παπαδοπέτρου από τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις στα Χανιά, του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείου, Γιώργου Τόμπρα, σχετικά με τη λειτουργία Πειραματικού Λυκείου στο κτίριο Παπαδοπέτρου, ιδιοκτησίας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η συζήτηση έγινε κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εσπερίδας για το Δίκτυο των Πειραματικών Σχολείων στον Νομό Χανίων που το απόγευμα της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρο .

Αν και η συζήτηση αφορούσε στη λειτουργία του δικτύου των Πειραματικών σχολείων που θα ξεκινήσει από την επόμενη σχολική χρονιά, καθώς στο ήδη υπάρχον Πειραματικό Γυμνάσιο προστίθενται το Πειραματικό Δημοτικό και το Πειραματικό Λύκειο, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ. Τόμπρα σχετικά με την προσωρινή στέγαση του Πειραματικού Λυκείου στο συγκεκριμένο κτίριο, αφού την χαρακτήρισε «αντιπαιδαγωγική». Την ίδια άποψη διατύπωσε και η δεύτερη ομιλήτρια της εκδήλωσης, Λαμπρινή Παπατσίμπα,  αναπληρώτρια προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Π.Π.Σ..

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More