Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καβάλα: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί απόψε η Λευκή Νύχτα στα καταστήματα

Όλα είναι έτοιμα για τον θεσμό της Λευκής Νύχτας, που επιστρέφει σήμερα Παρασκευή 5 Μαϊου δυναμικά στην Καβάλα. Μέχρι αργά χθες το μεσημέρι υπήρξαν κάποιες σκέψεις για αναβολή των εκδηλώσεων λόγω της καιρικής αστάθειας των τελευταίων ημερών, ωστόσο πάρθηκε η απόφαση η Λευκή Νύχτα της Καβάλας να γίνει απόψε κανονικά.

Τα καταστήματα θα επεκτείνουν το ωράριό τους μέχρι τα μεσάνυχτα, θα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές από το σύνολο των επιχειρήσεων, ενώ θα πραγματοποιηθούν 38 και πλέον δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Σε όλο το κέντρο της Καβάλας θα δίνονται συναυλίες από διάφορα σχήματα, ενώ τα παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να δουν κλόουν, ξυλοπόδαρους, παραστάσεις καραγκιόζη, να φτιάξουν κοσμήματα και να παίξουν μπάλα, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, και σκάκι.

«Σκοπός μας είναι να κάνουμε τη Λευκή Νύχτα ένα μεγάλο αντάμωμα, ένα μεγάλο γλέντι σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης και θα τα καταφέρουμε χάρη στις μεγάλες προσπάθειες εκατοντάδων δημοτικών υπαλλήλων, εθελοντών, μαθητών, καθηγητών και συλλόγων», δήλωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννης Κελγιώργης κάλεσε τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες προσφορές που θα κάνουν τα καταστήματα. Γνωστοποίησε, δε, ότι, πέρα από τους μαθητές των δεκάδων μουσικών σχολείων και τους συνοδούς τους, που συμμετέχουν στο «Φεστιβάλ Άδοντες και Ψάλλοντες», καθώς και όσους συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου, που φιλοξενείται στη Μεγάλη Λέσχη, αναμένεται η Καβάλα να είναι σημαντικός προορισμός εκατοντάδων Βούλγαρων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More