Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνοιξε τις πύλες του ο Αστερόκοσμος στη ΔΕΘ

Άνοιξε και φέτος τις πύλες του για το κοινό στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ ο «Αστερόκοσμος», η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελλάδας, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και υπόσχεται μοναδικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους.

Η χριστουγεννιάτικη πολιτεία της Βόρειας Ελλάδας έχει στηθεί για δέκατη χρονιά φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Magic Park και θα λειτουργεί έως και τις 7/1/2024.

Μικροί και μεγάλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και τα 15 παιχνίδια, που πλαισιώνουν τον φετινό Αστερόκοσμο, να περάσουν χρόνο και να βγουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και να επισκεφθούν μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό παγοδρόμιο.

Τις καθημερινές, μέχρι και τις 22/12, ο Αστερόκοσμος θα λειτουργεί από τις 17:00 έως και τις 23:00 ενώ τα Σαββατοκύριακα και από τις 23/12 θα ανοίγει τις πόρτες του στις 11 το πρωί και για ένα 12ώρο. Στους επισκέπτες του Αστερόκοσμου παρέχεται δωρεάν Parking, εντός του χώρου της Δ.Ε.Θ. (από την Πύλη Εμπορίου επί της οδού Εγνατία), ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για παιδιά έως ένα μέτρο ύψος και ΑΜΕΑ (σε αναπηρικό αμαξίδιο και ένας συνοδός).

Ρεπορτάζ: Αντώνης Καρανδεινός

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More