Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαζάρ για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης Λάρισας

Σε μια εκδήλωση αγάπης προχώρησαν τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Γιάννουλη Λάρισας όπου με την βοήθεια του πατήρ Ιωάννη, των γονέων και κατοίκων της περιοχής πραγματοποίησαν μπαζάρ για τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης που βίωσαν εφιαλτικές στιγμές από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Αν και ο χρόνος ήταν λίγος, όπως σημείωσε, ο πατήρ Ιωάννης, εν τούτοις η εκδήλωση ήταν σημαντική και η ανταπόκριση όλων μεγάλη, δείχνοντας το πρόσωπο της αλληλεγγύης στα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου όπου πριν από λίγες ημέρες επέστρεψαν στο πλημμυρισμένο σχολείο τους.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης, τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου, παρουσίασαν ήθη και έθιμα από διάφορες περιοχές και τραγούδησαν κάλαντα των Χριστουγέννων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος ο οποίος αναφέρθηκε στην ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε και μοίρασε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου στους πλημμυροπαθείς των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης και στην συγκινητική προσπάθεια των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου Γιάννουλης για τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου.
Από την πλευρά του ο νεοκλεγείς δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, συνεχάρη τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης, τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου, εκπαιδευτικούς και γονείς για την πρωτοβουλία και εξέφρασε την στήριξη του στους πλημμυροπαθείς της περιοχής.

Μετά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, δεκάδες πυροτεχνήματα, φώτισαν τον ουρανό με την Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων να παιανίζει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και την εκδήλωση να κλείνει η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More