Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά γάλα» από τις 16 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι

Προσφέροντας ένα ποτήρι γάλα και πολύ χαρά, στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου την εορταστική εκδήλωση «Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά γάλα» στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, δίπλα στο μετρό, σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία επαναλαμβάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και όπως τονίζουν οι ΓτΚ: «Από τις 8:00 το πρωί και μέχρι τις 8:00 το απόγευμα, για 13η χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου καλούν τους πολίτες να προσφέρουν κουτιά από γάλα εβαπορέ, στήνοντας ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, με στόχο να προσφέρουν ακόμα μια φορά, πολύτιμη βοήθεια και χαρά σε παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Με μια μικρή πράξη προσφοράς, βοηθώντας να “ψηλώσει” το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με ακόμα ένα κουτί γάλα εβαπορέ, μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν τις αυξημένες οικονομικές δυσκολίες.

Ταυτόχρονα, οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν να συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (όπως ρύζι, όσπρια, μακαρόνια κα) υποστηρίζοντας ευάλωτα νοικοκυριά.

Φέτος, με χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, βάζουμε όλοι τα δυνατά μας για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, όπου υπάρχουν άνθρωποι!

• Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 8:00 έως τις 20:00
• Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος».

Σχετικές ειδήσεις

Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα, για όλα τα παιδιά του κόσμου

“Στολίζουμε” το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με κουτιά από γάλα

“Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί” από τους Γιατρούς του Κόσμου

“Στολίστηκε” το δέντρο με γάλα για τα παιδιά

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» από τους Γιατρούς του Κόσμο

Στις 14 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στην Αθήνα

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» από τους Γιατρούς του Κόσμου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More