Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έπαιξαν στην μνήμη του αδικοχαμένου Ηλία Μπρέλλα

Η Εθνική Ελλάδας 2004 ,οι επίλεκτοι Καρδίτσας και φυσικά ο “Καραϊσκάκης” Μαυρομματίου, αγωνίστηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα που άφησε την τελευταία του πνοή στη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης αγωνιζόμενος με την ομάδα του χωριού του κόντρα στη Δόξα Αμπέλου, τον Ιανουάριο του 2023.

Με την Εθνική Ελλάδας 2004 βρέθηκαν στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας οι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Σωτήρης Κυριάκος, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Χαλκιάς, Γιάννης Θωμαϊδης, Δημήτρης Καπετανόπουλος, Τάσος Κυριάκος, Αποστόλης Σκόνδρας, Δημήτρης Καρατζιόβαλης, Γιάννης Μήτας, Ευθύμης Ορφανίδης, Στέφανος Ορφανίδης, Χρήστος Κυριακίδης, Βασίλης Πεκρίδης, Κώστας Βελιτζέλος, Γιώργος Φουρλατσιώτης, Πέτρος Κανακούδης, Ηλίας Δάμη, Γιώργος Αμανατίδης, Γιώργος Κεφαλάς και Γιώργος Νταρακλίτσας.

Την ομάδα των Επίλεκτων Καρδίτσας κοουτσάρισαν οι: Παναγιώτης Μπούτας και Μάκης Αβραμόπουλος που επεσήμαναν ότι δεν μπορούσαν να λείψουν από ένα τέτοιο παιχνίδι που γίνεται στην μνήμη ενός παιδιού που έφυγε άδικα από την ζωή, ζητώντας οι έλεγχοι και τα μέτρα να είναι πιο αυστηρά για την ασφάλεια και την υγεία των αγωνιζόμενων ποδοσφαιριστών.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο πρόεδρος του Α.Σ. Μαυρομματίου ¨Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ¨, Γιώργος Τέγος σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου και ειδικότερα με τον δήμαρχο Φάνη Στάθη οι οποίοι απένειμαν τιμητικές πλακέτες στις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους για να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου Ηλία Μπρέλλα που “παίζει” πλέον ποδόσφαιρο στην γειτονιά των Αγγέλων.

Στο τουρνουά μνήμης παραβρέθηκε και η οικογένεια του άτυχου Ηλία, όπου με τον θάνατο του προκάλεσε έντονη κινητοποίηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών οι οποίοι δραστηριοποιήθηκαν , συγκρότησαν σύνδεσμο και με τις διεκδικήσεις τους υποχρέωσαν τους αρμόδιους να φροντίσουν για την εγκατάσταση απινιδωτών στα περισσότερα γήπεδα της Καρδίτσας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More