Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντσελότι: «Καλύτερη ομάδα μέσα στο 2022 ήταν η Ρεάλ»

 

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε χτες η κορυφαία ομάδα της χρονιάς έπειτα από ψηφοφορία του France Football, κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό και… γέλια στη Μαδρίτη.

Ο Καρίμ Μπενζεμά κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα και ο Τιμπό Κουρτουά πήρε το βραβείο “Λεβ Γιασίν” ως ο καλύτερος τερματοφύλακας. Παρόλα αυτά η εκδήλωση άφησε τη Ρεάλ στην 3η θέση στον τίτλο της καλύτερης ομάδας στη χρονιά. Οι “Μερένχες” αν και πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης, οι Σίτι και Λίβερπουλ συγκέντρωσαν περισσότερες ψήφους.

«Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το τρόπαιο για τον καλύτερο σύλλογο κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε» είπε ο Κουρτουά.

«Η Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη ομάδα του 2022 και η Ρεάλ τρίτη σύμφωνα με την ψηφοφορία στη Χρυσή Μπάλα; Δεν γνωρίζω καλά τα κριτήρια, όμως η καλύτερη ομάδα ήταν η Ρεάλ που κατέκτησε το Champions League. Το να συζητάμε για αυτό μου φαίνεται πως δείχνει ασέβεια απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε καλά την περασμένη χρονιά και η οποία κουράστηκε για να νικήσει αυτούς τους αντιπάλους. Το κάναμε μέσα από μικρές λεπτομέρειες», τόνισε ο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (18/10) ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Έλτσε, για να προσθέσει:

«Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, με όλο το σεβασμό για αυτό το βραβείο, το σημαντικότερο το κατακτήσαμε τον περασμένο Μάιο».

Όσον αφορά στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Καρίμ Μπενζεμά, δήλωσε: «Είναι ένας παίκτης με πάρα πολλές ευθύνες και ο οποίος αισθάνεται πολύ περισσότερο ηγέτης σε αυτή την ομάδα σε σχέση με πριν από οκτώ χρόνια. Από τεχνική άποψη δεν έχει αλλάξει κάτι επειδή η ποιότητά του είναι ίδια με πριν. Εκείνο που άλλαξε είναι η συμπεριφορά του και η αίσθηση ευθύνης, είναι κάτι περισσότερο από ένας ηγέτης».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More