Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα στο Κοκκινοχώρι – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Στην τελευταία του κατοικία, στην γενέτειρά του το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αναπαύεται από το μεσημέρι ο Βασίλης Καρράς. Τη σορό του υποδέχθηκε μια λαοθάλασσα έξω από την εκκλησία, με τις καμπάνες να ηχούν πένθιμα και τον κόσμο να χειροκροτεί και να τραγουδάει αγαπημένα τραγούδια του λαϊκού βάρδου.

Με δάκρυα συνόδευσαν τη σορό η σύζυγος, η κόρη και ο αδελφός του, αλλά και πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του, με τη συμμετοχή των φιλαρμονικών Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής ενώ συμμετείχαν οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙ ΚΑΒΑΛΑΣ/ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ/ EUROKINISSI)

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Θεσσαλονίκη: Λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας

Με δυνατό χειροκρότημα, με συγκίνηση και λατρεία, αποχαιρέτησαν τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού, τον σεμνό καλλιτέχνη με τη μεγάλη καρδιά, οι χιλιάδες θαυμαστές του στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, οργανοπαίχτες, ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Καρρά. 

Σιγοτραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του, και με λευκά λουλούδια στα χέρια, άνθρωποι που τον λάτρεψαν πάνω στην πίστα, περίμεναν υπομονετικά στην ουρά από τις 10 το πρωί, για να προσκυνήσουν τη σορό του.

Σε όλα τα μαγαζιά εστίασης της Θεσσαλονίκης, της αγαπημένης πόλης του Βασίλη Καρρά, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του, θα ακούγονται τραγούδια του για τρεις μέρες, μετά από απόφαση των επαγγελματιών της πόλης. Το καλοκαίρι, θα πραγματοποιηθεί συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά, με χιλιάδες μουσικούς επί σκηνής.

Είσαι παντού, αναφωνούσαν οι θαυμαστές του, όχι μόνο γιατί τους συντρόφευε με τα τραγούδια του, αλλά και γιατί τους συγκίνησε με την απλότητά του.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Βασάλου, Έλενα Αποστολίδου,νε

Διαβάστε επίσης:

Έκανε «ένα τσιγάρο κι έφυγε» ο Βασίλης Καρράς έχοντας την αγάπη όλης της Ελλάδας – Η ζωή και η καλλιτεχνική του πορεία

Γ. Ζουγανέλης: Ο Βασίλης Καρράς ήταν πραγματικός συνάδελφος όχι μόνο πάνω στη σκηνή αλλά και στη ζωή

Θεσσαλονίκη: Τριήμερο με τραγούδια του Βασίλη Καρρά, αποφάσισαν ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More