Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Απορρίφθηκε η αίτηση του “Κάμελ” για αναστολή της ποινής του

Δεν έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής που κατέθεσε ο γνωστός ως “Κάμελ” κατά της ποινής φυλάκισης 18 μηνών που του επιβλήθηκε πρόσφατα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας μέχρι την  εκδίκαση της έφεσής του. Ο 39χρονος κρατούμενος, που έχει επανειλημμένα απασχολήσει τις Αρχές για επιθέσεις με βενζίνη εναντίον γυναικών – κυρίως – και για απειλές, επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και ότι δεν μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του. Οι αιτιολογίες αυτές δεν έπεισαν ωστόσο, τους δικαστές, καθότι πρόκειται για άτομο άστεγο, χωρίς οικογένεια.  

Η καταδίκη του “Κάμελ” σε φυλάκιση 18 μηνών, χωρίς αναστολή, επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ύστερα από καταγγελία νεαρού πατέρα ότι το βράδυ της 19ης Ιουνίου 2022 κι ενώ καθόταν σε παγκάκι στην οδό Ερμού, στο ύψος του Αγ. Νικολάου, έχοντας το ηλικίας 16 μηνών αγοράκι του στο καρότσι, ο 39χρονος άρχισε να του φωνάζει, προσπάθησε να τον χτυπήσει, έσπρωχνε το καρότσι με το μωρό και καταδίωξε τον πατέρα όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More