Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για την επιστροφή στις νίκες οι Θεσσαλονικείς

 

Το Σάββατο (5/11) ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να αναζητούν τον δρόμο προς τα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τα διαδοχικά αρνητικά τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου (5/11, 19:00), ο Άρης αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά από την ήττα (1-0) κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ. Οι “κίτρινοι” βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και δεν θέλουν να χάσουν περαιτέρω βαθμολογικό έδαφος. Αντίστοιχα, ο Ατρόμητος ψάχνει τη δική του αντίδραση μετά από δύο σερί ήττες, έτσι ώστε να πατήσει ξανά στην εξάδα της Super League.

Δύο ώρες αργότερα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι “ασπρόμαυροι”, έπειτα από την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα στο ντέρμπι των “δικεφάλων” από την ΑΕΚ, καλούνται να… ξεσπάσουν και να αρχίσουν την αντεπίθεσή τους. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” προέρχεται από σημαντική νίκη (2-1) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και έχει πάρει τη ψυχολογία που χρειαζόταν για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5 Νοεμβρίου

15:45 ΠΑΣ Λαμία – Βόλος ΝΠΣ
18:30 ΟΦΗ – Ιωνικός
19:00 Ατρόμητος – Άρης
21:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

16:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
19:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
20:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More