Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γουίμπλεντον: Πλώρη για τα ημιτελικά έβαλε ο Τσιτσιπάς – «Καθάρισε» με 3-0 τον Τζέρε

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να χρειάστηκε 4 μέρες για να περάσει από τα δύο ματς των δύο πρώτων γύρων του Γουίμπλεντον, και να περίμενε κανείς ότι θα ήταν – λογικά – κουρασμένος (μόνο ο αγώνας με τον Μάρεϊ κράτησε συνολικά 4 ώρες και 40 λεπτά), αυτό όμως φαίνεται ότι δεν συνέβη, καθώς νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες τον Σέρβο Λάζλο Τζέρε με 3-0 σετ (6-4, 7-6 (5), 6-4) και έκλεισε εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα συναντήσει τον Αμερικανό Κρίστοφερ Γιούμπανκς, ο οποίος συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο γρασίδι μετά τη σημερινή του νίκη επί του Κρίστοφερ Ο’Κόνελ.

Συνολικά, ο Στέφανος έχει περάσει 8 ώρες και 46 λεπτά στο γήπεδο, επί 5 συνεχόμενες μέρες, και μια πιο ξεκούραστη Κυριακή σίγουρα είναι καλοδεχούμενη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκλεισε το πρώτο σετ όταν ο Τζέρε έκανε διπλό λάθος στο σερβίς του στο 4-5. Βρέθηκε με μπρέικ πίσω στο δεύτερο σετ, αλλά ανέκαμψε και πήρε το tiebreak για να προηγηθεί με 2-0. Από εκεί κι έπειτα, όλο κύλησαν ομαλά και άνοιξε ο δρόμος για μια εύκολη επικράτηση με 3-0.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More