Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δένδιας: Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις για την κακοκαιρία – Έσπευσαν να βοηθήσουν πολίτες που κινδύνεψαν

Σε ετοιμότητα για να συνδράμουν στις πληγείσες περιοχές βρίσκονται για ακόμη μία φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις, μετά το νέο κύμα κακοκαιρίας που χτύπησε κυρίως τη Μαγνησία και τη Βόρεια Εύβοια.

Με ανάρτηση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που για ακόμη μία φορά βρέθηκε στο πλευρό όσων είχαν ανάγκη.

«Η σκέψη μας βρίσκεται στους κατοίκους του Βόλου, της υπόλοιπης  Θεσσαλίας, της βόρειας Εύβοιας και των άλλων περιοχών που δοκιμάζονται εκ νέου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που έσπευσε με αυταπάρνηση να βοηθήσει για μια ακόμη φορά πολίτες που κινδύνεψαν.  Οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα, συντρέχοντας με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας» έγραψε ο Ν. Δένδιας χαρακτηριστικά.

Η σκέψη μας βρίσκεται στους κατοίκους του Βόλου, της υπόλοιπης Θεσσαλίας, της βόρειας Εύβοιας και των άλλων περιοχών που δοκιμάζονται εκ νέου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που έσπευσε με αυταπάρνηση να… pic.twitter.com/7BxbcJnVX1

— Nikos Dendias (@NikosDendias) September 28, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More