Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πύργος: Συγκλόνισε το μοιρολόι της τραγικής μάνας που έχασε τον 31χρονο γιό της απο ηλεκτροπληξία

Το μοιρολόι της τραγικής μάνας για το χαμό του παιδιού της, που ακουγόταν χθες στη συνοικία του Παπακαυκά στην Αμαλιάδα, λύγισε ακόμα και τους πιο δυνατούς. Ο γιος της «έσβησε» μόλις στα 31 του χρόνια μετά από ηλεκτροπληξία.

Ο αδικοχαμένος Ντίνος Καραγκιόζης, όπως αναφέρθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κεραυνοβολήθηκε, όταν έπεσε μέσα σε μια τάφρο που είχε ανοιχτεί για να πραγματοποιηθούν από εργολάβους του δήμου εργασίες για αποχέτευση, και ακούμπησε κάποια καλώδια που υπήρχαν μέσα στο λάκκο, στην προσπάθειά του να κρατηθεί από κάπου. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ήταν όμως πολύ αργά, καθώς εκεί οι γιατροί, απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Οικογενειάρχης, άνθρωπος του μεροκάματου ο 31χρονος Ντίνος, που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τα φέρει βόλτα για να βγάλει τα προς το ζείν. Δύο παιδάκια, 3 και 10 ετών περιμένουν ακόμα το μπαμπά τους να γυρίσει σπίτι. Κανείς δεν είναι σε θέση να πιστέψει ότι ο Ντίνος δεν θα τα αγκαλιάσει ποτέ ξανά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More