Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δράμα: Στο Κάτω Νευροκόπι η Κινητή Ιατρική Μονάδα του «Σταύρος Νιάρχος»

Στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας θα προσφέρει τις υπηρεσίες της, από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου, η Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με 12 ειδικευμένους γιατρούς.

Οι Κινητές Μονάδες παρέχουν από το 2014 δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εξετάσεις που θα γίνουν στους κατοίκους του Νευροκοπίου  αφορούν στις ειδικότητες ορθοπεδικού, γυναικολόγου, οφθαλμίατρου, ακτινολόγου, ΩΡΛ, διαιτολόγου, πνευμονολόγου, νευρολόγου, γενικού χειρούργου, ουρολόγου, ψυχολόγου και παιδοψυχολόγου.

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα ενώ την Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Ιουλίου οι εξετάσεις θα γίνουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More