Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Δώρο” του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του Παναθηναϊκού!

 

Μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου και τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Σέρβος τεχνικός φρόντισε να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για την έως τώρα εικόνα τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει οκτώ μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του και οι προπονήσεις της ομάδας αναμένεται να αρχίσουν ξανά την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός στρέφει πλέον την προσοχή του στον τρόπο με τον οποίο θα προετοιμαστεί κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω του Μουντιάλ, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το οποίο τον βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας με το φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Σέρβος τεχνικός του “τριφυλλιού” θα επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας ρεπό οκτώ ημερών και εφόσον επιστρέψουν, θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους στο Κορωπί έως τις 27/11, προτού μεταβούν στην Κύπρο και πραγματοποιήσουν στην Πάφο μίνι προετοιμασία έως τις 8/12. Ο Παλάσιος, που έχει άδεια για να μεταβεί στο Ντουμπάι με την οικογένειά του, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Νησί της Αφροδίτης.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More