Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φαμπιάνο: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον φίλο του Άρη που έχασε τη ζωή του»

 

Ο κεντρικός αμύντικος του Άρη, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ, έκανε μία ιδιαίτερη αφιέρωση στην επικράτηση της ομάδας του.

Ο Άρης επικράτησε με 4:0 του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, που πέτυχε το τρίτο γκολ του με τη φανέλα των “κίτρινων”, αφιέρωσε το γκολ στον άτυχο 19χρονο οπαδό του Άρη, ο οποίος έχασε την ζωή του πρόσφατα σε τροχαίο δυστύχημα.

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον φίλο του Άρη που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από λίγες ημέρες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόοδο της ομάδας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα γκολ σε δεύτερο ματς. Είναι όμορφο το συναίσθημα όταν βοηθάς την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε και δύσκολες στιγμές στο ματς μετά το γκολ που πετύχαμε, συνολικά όμως είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα».

Για τα εννέα γκολ που σημείωσε η ομάδα του στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Ξέραμε ότι ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσουμε να πετυχαίνουμε γκολ».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Τώρα στην διακοπή έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More