Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς στη “Γιορτή της πανσελήνου του καλοκαιριού”

Τη «Γιορτή της πανσελήνου του καλοκαιριού», απόλαυσαν εκατοντάδες θεσσαλονικείς γιορτή που διοργάνωσαν και φέτος ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αφιερωμένο στις κορυφαίες επιτυχίες της Ντίσκο με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την εμφάνιση της μουσικής αυτής. Ο Λευτέρης Κογκαλίδης είχε την μουσική επιμέλεια.

Tο “celebration”, η μεγάλη επιτυχία της ντισκο της δεκαετίας του 80 ,ξεσηκώνει τους εκατοντάδες Θεσσαλονικείς κάθε ηλικίας, που βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του ΜΜθ για «Γιορτή της πανσελήνου του καλοκαιριού». ¨Ήταν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας επιτυχημένης βραδιάς.

Το φετινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στις κορυφαίες επιτυχίες της ντίσκο μουσικής που καθιέρωσε τις ντισκοτέκ σε όλο τον πλανήτη. Τα τραγούδια προβλήθηκαν σε γιγαντοοθόνη από τα πρωτότυπα βίντεο κλιπ που παρουσίας από το προσωπικό του αρχείο ο Λευτέρης Κογκαλίδης.

Στο φως του ολόγιομου φεγγαριού, πλάι στη θάλασσα η χορευτική μουσική και ο χορός είχαν τον πρώτο λόγο στο τεράστιο πάρτι επισφραγίζοντας την υπόσχεση για το επόμενο καλοκαιρινό ραντεβού….

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More