Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές Ιουνίου 2023: Υγεία, οικονομία και πολύνεκρο ναυάγιο στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μία εβδομάδα πριν τις κάλπες

Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και τα υπόλοιπα κόμματα ανεβάζουν με τη σειρά τους στροφές εν όψει του τερματισμού που ξεπροβάλλει μπροστά τους. Το τραγικό ναυάγιο, η υγεία, η οικονομία και η καθημερινότητα των πολιτών είναι τα βασικά σημεία της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης από την πατρίδα του δεσμεύτηκε να μην απογοητεύσει καμμία Ελληνίδα και κανένα Έλληνα στο νέο ξεκίνημα, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αλαζονεία και απόκρυψη της αλήθειας λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές. «Περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού».

Ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη Νέα Ιωνία αναφέρθηκε στο ναυάγιο της ανοιχτά της Πύλου, καθιστώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα συστηματικά κόμματα υπόλογους ενώ παράλληλα κάλεσε και το λαό να κάνει το τραγικό συμβάν, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, κριτήριο ψήφου. «Πονάμε και οργιζόμαστε το ίδιο για όλους» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από τη Μαγνησία επανέλαβε τον μιντιακό αποκλεισμό που δέχεται όπως είπε ο ίδιος και το κόμμα του, παράλληλα αναφέρθηκε και στην τρέχουσα επικαιρότητα ιδίως στην τραγωδία της Πύλου. «Ποιος δεν πονάει με τις αθώες ψυχές που χάθηκαν. Όμως κάποιοι θέλουν να προσάψουν στους Έλληνες ενοχικό σύνδρομο».

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Παναγιώτου | ΕΡΤ

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες επιβράβευσαν την προηγούμενη διακυβέρνηση — Η αναμόρφωση του ΕΣΥ ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα

Live η διακαναλική συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα: «Nα αποτραπεί η στρατηγική της ΝΔ για συγκρότηση ασύδοτου καθεστώτος»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More