Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Οι κάλπες στην Π.Ε. Σερρών και κάλεσμα για συμμετοχή

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία στις 10 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη Προέδρου απευθύνει η Νομαρχιακή επιτροπή Σερρών του κόμματος.

«Στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 8.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκλέγει το νέο/α πρόεδρό , σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία έκφρασης της αυθεντικής λαϊκής θέλησης. Στις 10 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου. Διαμορφώνουμε το αύριο που ξεκινάει από εμάς. Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εσένα.  Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν, είναι και θα είναι ώριμο τέκνο της ανάγκης. Εκφραστής της ελπίδας. Μαζί συνομιλήσαμε με την ιστορία. Μαζί τη γράψαμε. Και τώρα, μαζί γράφουμε την επόμενη σελίδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. υπογραμμίζοντας ότι στις εκλογές της Κυριακής, δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έως τις 9 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

«Καλούμε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη της Π.Ε. Σερρών να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύγχρονο, και, αποτελεσματικό, λαϊκό  και ανοικτό Για μια καλύτερη καθημερινότητα. Για να χτίσουμε μαζί τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη» καταλήγει στην ανακοίνωση της η Νομαρχιακή επιτροπή που ανακοίνωσε τα εκλογικά κέντρα στο Νομό Σερρών.

Αναλυτικά τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο ν. Σερρών είναι τα κάτωθι:

ΔΗΜΟΣΠΟΛΗΚΤΙΡΙΟ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣΕΡΡΩΝΣΕΡΡΕΣΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ 60, ΣΕΡΡΕΣΑΜΦΙΠΟΛΗΣΡΟΔΟΛΙΒΟΣΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣΝΙΓΡΙΤΑΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΑΘ. ΑΡΓΥΡΟΥ 17, ΝΙΓΡΊΤΑ ΕΜ. ΠΑΠΠΑΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΑ  ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣΝΕΑ ΖΙΧΝΗΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΔΡΟΥ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗΣΙΝΤΙΚΗΣΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΚΑΠΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ  ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 34 -ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟΚΑΦΕΝΕΙΟ Κ.ΤΣΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More