Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς διεθνείς και Μπερνάρντ

 

Οι “πράσινοι” επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, μετά από την οκταήμερη άδεια που τους είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με το πρόγραμμα να περιέχει ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Η προπόνηση διεξήχθη χωρίς την παρουσία των επτά διεθνών (Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ) και του Μπερνάρντ, ο οποίος έχει μία επιπλέον ημέρα άδεια. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμα, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας προπονήθηκε κανονικά.

Η ενημέρωση της “πράσινης” ΠΑΕ:

«Επιστροφή στο «Γ. Καλαφάτης» για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από άδεια οκτώ ημερών. Το πρωί της Τρίτης οι Πράσινοι υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό και το απόγευμα έπιασαν δουλειά στο Κορωπί. Απ’ την προπόνηση έλειψαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ, ενώ απουσίασε και ο Μπερνάρ, ο οποίος είχε μια επιπλέον ημέρα άδειας.

Ο Πούγγουρας προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Παλάσιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More