Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μηνάς Χατζημιχαήλ: Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου οφείλει να κατασκευάσει ένα επαρκές και ασφαλές οδικό δίκτυο στη Κω

Την εκτίμηση ότι δεν ανταποκρίνεται πλέον στις σημερινές ανάγκες το υπάρχον επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κω και ο κεντρικός άξονας που ενώνει τα χωριά ενώ ο ηλεκτροφωτισμός που τοποθετείται τώρα ,μετά από τόσα χρόνια, δεν ακυρώνει την σύνταξη μελέτης κατασκευής οδοστρώματος ,κατέθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Μηνάς Χατζημιχαήλ.

‘’ Δεν επαρκεί  σε μέγεθος η επαρχιακή οδός ,να έχεις δηλαδή μια γραμμή ανόδου και μια καθόδου με την υπάρχουσα κίνηση Τουριστικών Λεωφορείων και  χιλιάδων ενοικιαζόμενων ΙΧ, δεν αντέχει το δίκτυο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες’’ τόνισε  ο κ Χατζημιχαήλ υποστηρίζοντας ότι πρέπει η να διαπλατυνθεί το σημερινό η να δημιουργηθεί άλλος οδικός άξονας.

Παράλληλα θεώρησε προβληματικούς τους υπάρχοντες κόμβους ,όπως αυτός στη στροφή προς Τιγκάκι, και άστοχη την ύπαρξη φαναριών τα οποία ,όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ τείνουν να καταργηθούν στην Ευρώπη  εμείς βάζουμε όλο και περισσότερα.

‘’Οφείλει  η Περιφέρεια να φροντίσει για τη κατασκευή ενός αξιοπρεπούς και ασφαλούς οδικού δικτύου’’ επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, μην παραλείποντας να υποστηρίξει και την επιβολή αυστηρών όρων στον αναπτυξιακό νόμο για νέες Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όπως την απαγόρευση All Inclusive, για τη τόνωση της αγοράς και κυρίως  γιατί ‘’οι υποδομές του νησιού δεν αντέχουν’’

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More