Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερμούπολη: Σε πανηγυρικό κλίμα η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Tο στίγμα και τη στόχευση της νέας -τρίτης κατά σειρά- θητείας του στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έδωσε -κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου- ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.

«Θα την χαρακτήριζα ως τη θητεία στην οποία έχουμε τη δυνατότητα πια να αξιοποιήσουμε ακόμα περαιτέρω δεδομένα και ευκαιρίες που είτε βρήκαμε, είτε χτίσαμε, είτε ανακαλύψαμε, είτε φτιάξαμε μαζί με τους συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα, προφανώς και στην κυβέρνηση. Είναι η θητεία του άλματος στο νέο Νότιο Αιγαίο του 2030», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «οι αρχιτέκτονες του μέλλοντός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη, στο Θέατρο «Απόλλων» και παρόντες ήταν ο αναπληρωτής Yπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Yφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, η βουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού, η Ειδική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Μαριάννα Νικολαΐδου, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής και τέως Υπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς και δήμαρχοι της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More