Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημερίδα- Εικαστική Έκθεση Δρόμου Εκεχειρίας 2023

Η Συμπολιτεία Ολυμπίας τίμησε το Άθλημα της Ιστιοπλοΐας και την ελληνική ναυτοσύνη με εκδήλωση και εικαστική έκθεση στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 8ου Δρόμου Εκεχειρίας.

Τιμώντας την «Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη» στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 8ου Δρόμου Εκεχειρίας που θα γίνει στις 7 Μαΐου από την Αρχαία Ήλιδα έως την Αρχαία Ολυμπία, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ τίμησε το άθλημα της Ιστιοπλοΐας και την ελληνική ναυτοσύνη σε μια γιορτή του Ναυτικού και της Ελληνικής Θάλασσας.

Με την παρουσίαση εξαιρετικών ζωγραφικών έργων του 19ου έως και των αρχών του 20ου αιώνα που ανήκουν σε Ιδιωτικές Συλλογές, η Συμπολιτεία Ολυμπίας ξεκίνησε τις εκδηλώσεις της, στο φιλόξενο χώρο του Πολεμικού Μουσείου με τίτλο: «Μέγα το της θαλάσσης κράτος».

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για τις διακρίσεις, το ήθος και για την προσφορά τους στο ολυμπιακό ιδεώδες, αθλητές της Ιστιοπλοΐας και η ελληνική ναυτοσύνη.

Όλοι οι ομιλητές εξήραν το έργο της Συμπολιτείας Ολυμπίας και τη διοργάνωση του Δρόμου της Εκεχειρίας που, πλέον, έχει γίνει θεσμός.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More