Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε και στα Χανιά τους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος αστυνομικούς

Η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της ιερής ημέρας του πρώτου ψυχοσαββάτου σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, τιμά σε όλη την επικράτεια τη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών σε ώρα καθήκοντος, καθώς επίσης και όλους τους ένστολους και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος που έχουν φύγει από την ζωή.

Στα Χανιά, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων με την Ένωση Αστυνομικών και τον Σύνδεσμο Αποστράτων του Νομού, τέλεσαν το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Χανίων μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών ένστολων και πολιτικών υπαλλήλων, ενώ στις 11 π.μ. τελέστηκε από τον μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και άλλους κληρικούς τρισάγιο στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων με ιδιαίτερη μνεία στη μνήμη των παρακάτω τεσσάρων πεσόντων αστυνομικών στους οποίους είναι αφιερωμένο το οικείο Μνημείο:

1. Ανθυπαστυνόμο Ευστάθιο Λαζαρίδη

2. Υπαστυνόμο Α’ Μιχαήλ Σπανουδάκη

3. Αρχιφύλακα Αντώνιο Λουπασάκη

4. Στυλιανό Μπερτσουλάκη

Το “παρών” με πολλούς αστυνομικούς, συγγενείς πεσόντων και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, φορέων και συλλόγων, έδωσε η τοπική φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Γεώργιο Λυμπινάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Γεώργιο Μαστραντωνάκη, τον βουλευτή Ν.Δ. Χανίων Βασίλειο Διγαλάκη, τον πρώην βουλευτή και υπουργό προστασίας του πολίτη Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Χανίων Σπύρο Μαυράκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων Νίκο Ξανθουδάκη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More