Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μέριλ Στριπ στην τρίτη σεζόν του “Just Murder in the Building”

Τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ η ηθοποιός Μέριλ Στριπ εντάχθηκε στο καστ της κωμικής σειράς “Just Murder in the Building”. Η τρίτη σεζόν αναμένεται στην πλατφόρμα «Hulu» κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιο ρόλο θα παίξει η Μέριλ Στριπ. Η Selena Gomez ενημέρωσε το κοινό για τη συμμετοχή της σε αυτή την κωμική σειρά στο προφίλ της στο Instagram. Δημιουργοί της σειράς του 2021 είναι οι Steve Martin και John Hoffman.

Η σειρά αποτελείται από δέκα επεισόδια και ακολουθεί τρεις ενοίκους πολυκατοικίας, τους οποίους υποδύονται οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez, οι οποίοι μοιράζονται μια εμμονή με το αληθινό έγκλημα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τρεις τους βρίσκονται ξαφνικά εμπλεκόμενοι σε έναν φόνο και εκεί ξεκινά η πλοκή.

Η ιστορία στα νέα επεισόδια θα εξελιχθεί γύρω από την έρευνα της δολοφονίας του θεατρικού ηθοποιού Ben Glenroy, τον οποίο θα υποδυθεί ο Paul Rudd, που προβλήθηκε στο τέλος της δεύτερης σεζόν.

Το 2021, η Στριπ  ήταν μέρος του μεγάλου καστ της ταινίας “Don’t Look Up” στην οποία έπαιξε το ρόλο της Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο καστ: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill, Ron Perlman, Ariana Grande και άλλους.

Η Μέριλ Στριπ θα ενταχθεί επίσης στο καστ της σειράς “Extrapolation”. Σε αυτή τη δραματική σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Scott Z. Berns, μαζί με τον διάσημο βραβευμένο με Όσκαρ, θα συμμετέχουν οι Adarsh Gurav, David Schwimmer, Kit Harington, Michael Gandolfini, Tobey Maguire, Keri Russell, Matthew Rhys.

Πηγή: variety.com

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More