Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μέριλ Στριπ τραγουδά με εγκληματική ομορφιά στο “Only Murders in the Building”

«Look for the Light» ονομάζεται το τραγούδι που ερμήνευσε η Meryl Streep (Μέριλ Στριπ) με την Ashley Park για τις ανάγκες της σειράς «Only Murders in the Building». Το τραγούδι των Sara Bareilles, Benl Pasek  και Justin Paul (συν-στιχουργoί του Lalaland), μετά την πρεμιέρα του επεισοδίου που ακούστηκε, διανεμήθηκε αυτοστιγμεί σε όλες τις πλατφόρμες ροής μουσικού περιεχομένου.

Απολαύστε την εδώ:

Η πολυβραβευμένη κινηματογραφική ηθοποιός, με τρία Όσκαρ και τις περισσότερες υποψηφιότητες από κάθε άλλη ηθοποιό στο βιογραφικό της, μετά από την εξαιρετική ερμηνεία της στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Μυστικά και Ψέματα» και την γυρισμένη επί εγκλεισμού σειρά «Let Them All Talk», επιστρέφει στη μικρή οθόνη στο πλευρό ενός παλιού φίλου και γνώριμού της. Με τον Στιβ Μάρτιν είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 2009 στην ταινία «Είναι Μπερδεμένο» και στιγμή δεν έκρυψε ο ένας για τον άλλο τη συμπάθεια τους.

«Ήταν τόσο εύκολο να δεχτούμε αυτή την πρόσκληση», θα πει η Bareilles. «Λατρεύω το μοναδικό απρόβλεπτο της συνεργασίας[…]. Λατρεύω αυτήν την τηλεοπτική σειρά […] αλλά και την ιδέα να […] δημιουργήσουμε κάτι αποκλειστικά για τη τη Μέριλ Στριπ· ήταν πραγματικά σαν όνειρο. Η Μέριλ ήταν ευγενική και συγκεντρωμένη, και μου άρεσε η μουσικότητά της και η προθυμία της να μοιραστεί τη διαδικασία της».

Για τους Pasek και Paul, η συνεργασία με τη Bareilles ήταν εμπειρία ζωής: «ήμασταν τόσο τυχεροί που μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το τραγούδι για τη θρυλική Μέριλ Στριπ. Ως μανιακοί θαυμαστές της Σάρα, της Μέριλ αλλά και της σειράς αυτή η ευκαιρία [που μας δόθηκε] ήταν η πιο τέλεια αλγοριθμική συνάρτηση που κάποιος θα μπορούσε να ρίξει το δρόμο μας. […] Το να διαμορφώσουμε αυτό το τραγούδι πάνω στη φωνή της Μέριλ, και να το δουλέψουμε μαζί στο στούντιο και στο πλατό, ήταν ένα όνειρο και για τους τρείς μας. Η Μέριλ όχι μόνο μας εξέπληξε με τη συνήθη λαμπρότητα και την κυριαρχία της […], αλλά και μας ενέπνευσε με την ταπεινοφροσύνη και την ακούραστη ηθική προσέγγιση του τρόπου που εργάζεται».

Η τρίτη σεζόν του «Only Murders in the Building» βρίσκει τους Charles, Oliver και Mabel (δηλαδή τους Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez) να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας παράστασης του Broadway. Ο Μπεν Γκλένροϊ (Πολ Ραντ) είναι ένας σταρ του Χόλιγουντ, του οποίου το ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται από τον πρόωρο θάνατό του. Με τη βοήθεια της συνεργάτιδος του Λορέτα Ντέρκιν (Μέριλ Στριπ), το τρίο ξεκινά την επίλυση της πιο δύσκολης μέχρι σήμερα υπόθεσής τους!

Η σειρά υπάρχει διαθέσιμη σε γνωστή τηλεοπτική πλατφόρμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την πρώτη σαιζόν σε δύο επεισόδια εμφανίστηκε ο Sting, ενώ σε δύο επεισόδια της προηγούμενης σαιζόν εμφανίστηκαν η Amy Schumer και η Shirley MacLaine.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More