Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πρώην Διευθύντρια του Ολυμπιακού Λίνα Σουλούκου αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια της Ρόμα

Ανταπόκριση από Ιταλία: Κρίστιαν Μαυρής

‘Άρωμα Ελλάδας ‘ στο Ιταλικό ποδόσφαιρο. Η Λίνα Σουλούκου, πρώην Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ολυμπιακού, είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια της Ρόμα, οπου αντικαθιστά τον Πιέτρο Μπεράρντι.

Το ανακοινώνει η ίδια η ομάδα σε σχετικό ανακοίνωση, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος forzaroma.info: “Η AS Roma είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λίνα Σουλούκου διορίστηκε ως η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής του Club. H διευθύντρια θα αναλάβει καθήκοντα, με άμεση ισχύ, μετά την ολοκλήρωση τις σχετικές εταιρικές διαδικασίες“.

Την ευχαρίστησή της εξέφρασε η Ελληνίδα Δ.Σ. στην οικογένεια Friedkin, από το 2020 ιδιοκτήτρια της δημοφιλούς ποδοσφαιρικής ομάδας:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Friedkin για την ευκαιρία που μου έδωσαν: μπόρεσα να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία που εμψυχώνουν την ιδιοκτησία και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που αναμένουν την ομάδα της Ρόμα. Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και είμαι ανυπόμονη να διαθέσω στην Εταιρεία, στους διευθυντές της και σε όλους τους υπαλλήλους την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου».

Φωτογραφία: AS ROMA twitter

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More