Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θανάσιμα τραυματίστηκε ο Νότης Μαυρουδής σε ατύχημα στο σπίτι του στην Κουκουράβα Πηλίου

Βρίσκονταν για διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα Πηλίου, ο συνθέτης, κιθαρίστας και ραδιοφωνικός παραγωγός Νότης Μαυρουδής, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων περίπου, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο άτυχος καλλιτέχνης έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελά της αυλής του σπιτιού του, πάτησε πάνω, έχασε την ισορροπία του, ίσως και να ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό από ύψος 3 μέτρων περίπου.

Η σύζυγός του εμβρόντητη από το τραγικό συμβάν, βλέποντάς τον μέσα στα αίματα κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο συνθετη.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η τελευταία του συναυλία έμελλε να είναι στο Βόλο

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρουσίασε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας»  μία συναυλία με τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη Νότη Μαυρουδή.

Τον εκλεκτό συνθέτη και κιθαρίστα Νότη Μαυρουδή συνόδευσε στην κιθάρα ο Γιώργος Τοσικιάν και στο τραγούδι η Μαρία Θωίδου, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία έχει τραγουδήσει στο cd του Νότη Μαυρουδή «Άγρυπνο Φεγγάρι» σε στίχους Ελλήνων ποιητών του μεσοπολέμου.

Το αντίο από τον γιο του Νότη Μαυρουδή, Χάρη

Ο γιος του, Χάρης Μαυρουδής, αποχαιρέτισε τον πατέρα του με μια βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, γνωστοποιώντας ότι η πολιτική κηδεία θα γίνει στο Χαλάνδρι.

«Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας, Νότη Μαυρουδή, ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσωνας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας».

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More