Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάλος από τα δημόσια χαστούκια του ιδιοκτήτη του UFC στη σύζυγό του παραμονή Πρωτοχρονιάς (video)

Ο Nτάνα Γουάιτ αντιμετωπίζει διεθνή κατακραυγή και επικρίσεις ώστε να παραιτηθεί από πρόεδρος του UFC μετά την δημοσιοποίηση βίντεο όπου φαίνεται να χαστουκίζει δημόσια τη σύζυγό του παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Ο Γουάιτ ζήτησε συγγνώμη την Τρίτη, μετά το βίντεο με τον ίδιο να χαστουκίζει δημόσια τη γυναίκα του στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός καυγά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο 53χρονος White είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Anne από το 1996. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά τα τελευταία 26 χρόνια, καθώς η περιουσία του ανήλθε στα 500 εκατομμύρια δολάρια με την ανάπτυξη του UFC, του πιο δημοφιλούς πρωταθλήματος στον κόσμο μικτών πολεμικών τεχνών.

Μιλώντας στο FOX Sports Live ο White είπε: «Είναι δύσκολο. Καταρχήν το βίντεο είναι τρομακτικό. Απολύτως τρομακτικό. Μιλάτε για έναν τύπο που ασχολείται με τον αγώνα από τα 19 του. Είναι ό,τι πιο ανησυχητικό θα δεις ποτέ.
«Το πράγμα που είναι εξίσου κακό με τη γροθιά είναι ότι δεν δείχνει τύψεις αφού το κάνει. Ξέρεις, αν έκανες κάτι με θυμό και πεις, «Θεέ μου. Τί έκανα;’ Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά με αυτόν τον τύπο. Δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες του τι έκανε ή ήξερε ο Roger Goodell ή πώς το χειρίστηκε, αλλά είναι σίγουρα κακό. Μπορώ να σας πω το εξής: Δεν θα ήθελα να είμαι ο Ρότζερ Γκούντελ.

«Υπάρχει ένα πράγμα το οποίο δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, και αυτό είναι να σηκώσεις το χέρι σου σε μια γυναίκα».

Ο White και η σύζυγός του γιόρταζαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο El Squid Roe στο Cabo San Lucas, όπου γυρίστηκε το κλιπ. Το βίντεο δείχνει τον White να φαίνεται να λέει κάτι στην Anne, η οποία αντιδρά χαστουκίζοντάς τον. Στη συνέχεια, τη χαστουκίζει στην πλάτη πριν χωρίσουν.
Απευθυνόμενος στο TMZ για το περιστατικό, ο επικεφαλής του UFC είπε: «Η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν έξω το Σάββατο το βράδυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δυστυχώς αυτό έγινε.
«Είμαι ένας από τους τύπους που λένε ότι δεν υπάρχει ποτέ μα ποτέ δικαιολογία για έναν άντρα που σηκώνει το χέρι σε μια γυναίκα και τώρα είμαι εδώ στο TMZ και μιλάω για αυτό.

«Αυτή είναι μια από εκείνες τις καταστάσεις που είναι φρικτές. Ντρέπομαι. Έχουμε τρία παιδιά και από τότε που εμφανίστηκε το βίντεο, μιλήσαμε στα παιδιά και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην οικογένειά μας αυτή τη στιγμή.

«Οι άνθρωποι θα έχουν τις απόψεις τους για αυτό και οι απόψεις των ανθρώπων θα ήταν σωστές, ειδικά στην περίπτωσή μου. Δεν χτυπάς μια γυναίκα, ποτέ».
Η σύζυγός του Anne φέρεται να είπε από το TMZ: «Το να πει κανείς ότι αυτό είναι εκτός χαρακτήρα για εκείνον είναι υποτιμητικό – τίποτα τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί.

«Δυστυχώς, ήπιαμε και οι δύο πάρα πολύ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και στις δύο πλευρές. Το έχουμε συζητήσει ως οικογένεια και ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον».

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More