Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Πενήντα επιπλέον λεωφορεία στους δρόμους από τον ΟΑΣΘ

Πενήντα επιπλέον λεωφορεία θα κυκλοφορούν από σήμερα κάθε μέρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, κάτι που αναμένεται να βελτιώσει ουσιαστικά το πρόσωπο των αστικών συγκοινωνιών της πόλης. Από την περασμένη Παρασκευή, οπότε έπιασαν δουλειά οι πρώτοι 75 από τους συνολικά 150 οδηγούς που προσλαμβάνει ο ΟΑΣΘ, λεωφορεία τα οποία ήταν καθηλωμένα στα αμαξοστάσια, λόγω έλλειψης οδηγών, ξαναβγήκαν στους δρόμους. Αποτελέσματα αυτής της σταδιακής ενσωμάτωσης είναι σήμερα Δευτέρα να έχουν προγραμματιστεί να βγουν στους δρόμους 295 οχήματα, ένα νούμερο που φάνταζε απρόσιτο μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.

«Ο ΟΑΣΘ πλέον πατάει γερά στα πόδια του, οι πολίτες και οι επισκέπτες δικαιούνται καλύτερες αστικές συγκοινωνίες, εργαζόμαστε καθημερινά και επίμονα για να τους δικαιώσουμε», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κ. Ταγγίρης.

Οι νέοι οδηγοί που κάθισαν σήμερα για πρώτη φορά στο τιμόνι, ανάμεσα τους και δύο γυναίκες, σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, εξέφρασαν τη χαρά τους για τη νέα τους εργασία, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό γι’ αυτούς να εντάσσονται σε έναν Οργανισμό που τους δίνει την ευκαιρία να προσφέρουν με την εργασία τους στην κοινωνία.

ΟΑΣΘ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More