Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Πρωτοβουλία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πρωτοβουλία για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, ανέλαβε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Ο Δήμος συγκεντρώνει και προσφέρει στους δοκιμαζόμενους λαούς των δύο χωρών, ζεστά ρούχα, κουβέρτες, παπλώματα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και πάνες. Ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, καλεί όλους τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στο μεγάλο κίνημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που δεν θα σταματήσει, όπως είπε, σε μία αποστολή.

Όπως τόνισε ο κ. Δανιηλίδης, η σκέψη όλων βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που πλήττονται από αυτήν την πρωτοφανούς μεγέθους τραγωδία γι’ αυτό και, από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος ήρθε σε επαφή με τις πρεσβείες και τις προξενικές αρχές των δύο χωρών.

Για την πρώτη αποστολή, η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης ξεκίνησε από χθες Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και θα διαρκέσει μέχρι και αύριο την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στις 10 το πρωί.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν, μπορούν να απευθύνονται στους Συμβουλευτικούς Σταθμούς Νεάπολης και Συκεών από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στον Συμβουλευτικό Σταθμό Συκεών, Στρ. Σαράφη 1 (Δημαρχείο, ισόγειο), τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νεάπολης, Ελ. Βενιζέλου 125 (δημοτικό κατάστημα
Νεάπολης), καθώς και σε όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες. Ακόμη, στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών (Λεχόβου 4, Συκιές) από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More