Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ικανοποίηση και αισιοδοξία από το ΕΚΛ με αφορμή την χθεσινή κινητοποίηση

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με ανακοίνωση της “χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους που πήραν μέρος στην μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στην πόλη μας αλλά και στην περιοχή μας. Όλους εκείνους που αυτήν μεγάλη ημέρα έκαναν το βήμα απεργώντας,  άφησαν την δουλειά τους, κλείσανε το μαγαζί τους ξεπερνώντας φόβους και δισταγμούς”.

Και συνεχίζει τονίζοντας πως η συμμετοχή στην κινητοποίηση, “ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν  αρκούμαστε σε μια ζωή με δόσεις όπως είναι τα διάφορα «επιδόματα ανακούφισης», δεν ανεχόμαστε  να ζούμε στο κρύο, το σκοτάδι και την πείνα. Δεν ανεχόμαστε άλλο πια την πολιτική που μας καταδικάζει στην φτώχεια, την ανέχεια για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων”.

Και καταλήγει “σπάμε τον φόβο και βγαίνουμε μπροστά – κλιμακώνουμε την δράση μας. Κανένας μόνος του στη λαίλαπα που μας ετοιμάζουν, φέτος το χειμώνα κανένας παγωμένος, κανένας πεινασμένος , κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, βάζουμε μπροστά τις ανάγκες του λαού μας απέναντι στα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις του”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More